Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

 

Pályázat beküldése

A mezők kitöltése kötelező

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány (Adószám: 18929294-1-06, Nyilvántartási szám: Veszprém Megyei Törvényszék: 19-01-0001121, Székhely: 6723 Szeged, Lomnici utca 31/B), mint Adatkezelő a pályázatra beküldött alkotásomat bemutató anyagaiban, a facebookon és weboldalain, hírleveleiben és egyéb helyeken továbbá az Adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

Az Adatkezelő minden beküldött pályaművel kapcsolatban az alábbi személyes adatokat kezeli:

Teljes név, Születési idő, Telefonszám, E-mail cím, Tartózkodási hely.

Az adatkezelés célja: A beküldött alkotások kapcsolása személyekhez, abból a célból, hogy Pályázó nyereményben részesüljön, arról értesülhessen, továbbá szerzőként való megjelöléséhez.

Az adatkezelés kizárólag az Érintett hozzájárulásán alapul. A hozzájárulás a regisztrációs ürlapon az erre vonatkozó checkbox kijelölésével történik, mely az e célból történő további adatkezeléshez való hozzájárulásnak minősül.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályaműveket eredeti állapotban postai úton bekérje.

Az így kezelt személyes adatokat az Adatkezelő visszavonásig használhatja. Az elérhetőségeket harmadik félnek promóciós, marketing célból nem adja ki.

Az adatkezelésre a Felhasználók hozzájárulása alapján a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány által végzett adatkezelési tevékenység során az alábbi természetes személyeknek van hozzáférése a Felhasználók által rendelkezésre bocsátott személyes adatokhoz: a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány mindenkori alkalmazotti köre.

Az Adatkezelő az így kiadott személyes adatokat kizárólag saját informatikai eszközein, illetve saját weboldalához kapcsolódó tárhelyen tárolja, jelszóval védett helyen, esetlegesen merevlemezen tárolva, biztosítva, hogy ezekhez az adatokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

Az így tárolt személyes adatok más, harmadik félhez nem kerülhetnek.

Az Adatkezelő fenntartja a jogot arra, hogy a nyertes művekből mozgó jótékonysági kiállítást szervezzen, melyből befolyt adományokat tevékenységeire fordítja. Jótékonysági kiállításról minden esetben a beküldött elérhetőségeken tájékoztatja a pályázókat.


Kérjük a Feltöltés után kapott Azonosítószámot jegyezze fel!

a rajzpályázathoz kapcsolódó adatkezelési útmutató minden pontját.
Kiskorú pályázó esetén a hozzájárulás megtörtént.
Iratkozz fel hírlevelünkre.

Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány
Iroda: 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 104.
Székhely: 6723 Szeged, Lomnici u. 31./b
Tel: +36 30/468-6760 / +36 30/323-7057
 E-mail: [email protected]

Bank: 10700062-48546201-51100005
Adószám: 18929294-1-06